WIJNGESCHENKEN
PAASGESCHENKEN
VAKANTIEGESCHENKEN
CHOCOLADEGESCHENKEN
 
SINTERKLAASGESCHENKEN
KERSTGESCHENKEN
OUD & NIEUW GESCHENKEN

Kerstpakketten en kerstgeschenken


Traditionele kerstpakketten
Het traditionele kerstpakket is weer in trek als eindejaarsgeschenk. Juist in deze tijd wordt een blijk van waardering voor de relatie die je met elkaar hebt of voor de inzet van de medewerker nog meer op prijs gesteld. Feestdagengeschenken.nl is helemaal klaar voor kerst 2013 en biedt vele feestelijke mogelijkheden. Vanuit heel Nederland zijn bedrijven enthousiast. Een record aantal werknemers en relaties van diverse bedrijven zullen straks genieten van onze geschenken en kerstpakketten.
Graag presenteren wij u onze traditionele kerstpakketten met de beste A-merken.
De traditionele kerstpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Stuk voor stuk bijzonder, gemaakt kwaliteits merken om intens van te genieten.


Bent u op zoek naar de ideale beloning voor relaties of medewerkers. Dan is de VVV Cadeaubon of de Bol.com Cadeaubon in combinatie met onze luxe chocoladeschalen of kerststollen een perfect cadeau. cadeaubon
Daarnaast kunt u ook een eigen kaart of bedrijfsgeschenk toevoegen.
Naast de kerstpakketten hebben wij voor uw personeel of relaties een aantal heerlijke geschenken van onze traditionele kerststol of chocoladegeschenken tot heerlijke vispakketten.
Vraag onze brochure aan of maak een afspraak met onze accountmanager.
Overige kerstgeschenken

Alle prijzen zijn exclusief BTW.
 
Pascalweg 19  |  8071 SE Nunspeet  |  T 06 50 96 77 03 (Marc Smale)  |  E info@feestdagengeschenken.nl
Algemene voorwaarden  |  Disclaimer